Fashion Angel

În aprilie mă lăudam că primul eveniment de gaming la care am participat a fost atât de fain încât am petrecut mai bine de 9 ore butonând și m-a prins așa de tare că am plecat și printre ultimii de acolo. Era vorba de ediția a șaptea a Bloggers Lan Party și mi-am promis că nu o să fie primul și ultimul eveniment de genul ăsta la care particip.

Uite că au trecut patru luni de atunci și mă țin de promisiune! Sâmbătă de la ora 11:00 se dă startul ediției cu numărul opt și n-am cum să lipsesc de acolo. Mai ales că am promis ca de data aceasta să îmi iau revanșa pentru bătaia pe care am primit-o la Mortal Kombat X. Așa că nu vă relaxați prea tare, am prins curaj după atâtea jocuri.

Și ca să vedeți că nu exagerez cu nimic, vă iau cu mine să vă convingeți singuri de atmosferă. Hai să vă mai povestesc puțin. Vom avea turnee simultane pe PS4, PC, mobile și chiar boardgames, în cazul în care butonatul nu vă este pe plac (deși mă cam îndoiesc de asta). Recunosc, Catanul e o slăbiciune și de-ale mele, deci înțeleg ambele tabere de jucători. Plus, sunt multe suprize pregătite, ca să nu mai zic de after party-ul de la Shoterie, care trebuie doar menționat și vă faceți voi o idee.

O să fie voie bună, cu oameni faini și multă distracție, așa cum ar trebui să fie (măcar) în zilele din weekend. Tocmai de asta, mă gândesc că sună destul de bine încât să vrei să vii și să punem de-o bătaie cruntă cu ceilalți bloggeri și invitați. Dacă am zis bine, tot ce trebuie să faci este să îmi spui printr-un comentariu care este jocul la care crezi că am putea să câștigăm dacă facem echipă, dar nu mai târziu de mâine (vineri), ora 17:00! Câștigătorul va fi ales prin random.org.

Later edit: Ne-am luat cu distracția și am uitat locația. Ne vedem la Impact Hub, Str. Halelor nr. 5 (Piața Unirii).

Later edit II: Câștigătorul este Marius Neacșu, felicitări! Revin pe mail cu detalii. 

Bloggers Lan Party 8 este un eveniment Eventur powered by DigiMavenhut, Bitdefender, AntivirusHTCFlancoASUSCalifShoteria și 

NativeBox.ro, cu susținerea Impact Hub.

afisblp8