#BLP a devenit un fel de tradiție, e singurul eveniment la care merg aproape ediție de ediție (cred am ratat doar una, atunci când eram plecată din București) pentru că atmosfera aia de sâmbătă mișto i se potrivește cel mai bine ca descriere.

În 7 ediții am încercat campionatele de MK, ceva shooting games (aici a fost panică, surprinzător, știu), board games, VR games (foarte tari, vă recomand să încercați măcar o dată), iar de data aceasta mă tentează să încerc și Guitar Hero. Distracția e mare oricum, iar dacă îți alegi și un joc pe gustul tău, atunci nu are cum să nu iasă o zi faină.

Jocurile din ediția aceasta vor fi: FIFA18 / NBA2K18 / Mortal Kombat X / Guitar Hero Live – PlayStation 4, iar zona de PC-uri este pregătită de HyperX și OMEN by HP, so… be ready to be impressed! Tot ce îți rămâne ție de făcut este să vii la Impact Hub (Timpuri Noi), să te distrezi și să câștigi. Iar dacă tot am ajuns la capitolul ăsta, vă zic că se va lăsa cu premii pentru cei mai competitivi jucători, iar printre ele vor fi și excursii individuale de un weekend la următoarea ediție Bloggers Lan Party, care va avea loc între 4 și 6 mai, la Piatra Neamț.

Se știe deja că nu există zi bună de gaming, dacă nu se termină cu un party pe măsură. Așa că distracția o să continue până târziu, dacă vei mai avea energie “să intri în joc”. Dar pun pariu că o să îți placă suficient, încât nu o să vrei să pleci acasă prea curând.

Iar dacă până acum totul sună bine, și mai bine ar fi dacă ai veni cu mine să te convingi singur de ce îți povesteam mai sus. Așadar, dacă ai peste 18 ani, lasă-mi un comentariu în care să-mi spui care e cel mai mare atu al tău, în calitate de jucător, iar mâine, la ora 20:00, voi anunța cu cine fac gașcă la #BLPXVII. În plus, aici te poți înscrie și în cursa pentru cele 50 de locuri disponibile pentru fani. Game on! 🙂