Ziua de sâmbătă începe pentru mine cu o provocare de la cei de la PROCONSUL, care au au venit cu o idee foarte făină, de a-mi spune povestea mea în fix 17 rânduri!

Povestea mea începe în Alexandria, unde am locuit până la terminarea liceului. După 4 ani de filologie-bilingv, știam ce vreau să fac: să comunic pentru branduri și să organizez evenimente. Ceea ce s-a și întâmplat după admiterea la Comunicare și Relații Publice din cadrul SNSPA. În anul doi mi-am dat seama că e timpul să îmi cultiv pasiunea pentru scris și am început să scriu pe ancaneatu.wordpress.com. care s-a transformat în ancaneatu.com. Bloggingul a rămas o pasiune pe care încerc să nu o las să îmi scape printre degete, din pricina programului aglomerat. Mi-a rămas în minte un citat care spune cam așa (citez din memorie): dacă vrei să fii fericit cu adevărat, fă lucrurile pe care ți le doreai în copilărie și nu îți schimba alegerile doar pentru că pare greu. Iar aici vorbesc de lucrurile realizabile: să călătorești, să ai un cățel, să te muți în alt oraș, să vezi Bora Bora măcar o dată, să înveți să patinezi, să te dai cu parapanta sau să mergi într-o croazieră. Așa că de atunci, îmi urmăresc pasiunile și încerc să nu le rătăcesc pe drum, oricât de puțin timp aş avea.

Pasiunea băieților de la Proconsul este să cânte și să bucure oamenii prin muzica lor. Iar astăzi, la Berăria H, aceștia sărbătoresc 17 ani în care nu si-au uitat pasiunea. Le doresc cât mai mulți ani frumoși, plini de pasiune și provocări frumoase!

ProconsulDuete