Dacă v-a prins titlul, vă anunț că acesta nu este un articol obișnuit de fashion. E despre ceea ce eu numesc “fashion on your own”. Iar la #BLP, mai ales, se aplică excelent teoria asta, pentru că e locul în care lumea chiar se simte bine, se bucură de tot ce se întâmplă acolo pentru că activitățile sunt faine, competiția e constructivă iar oamenii sunt frumoși oricum.

Iar ca să înțelegeți despre ce povestesc, am făcut un scurt ghid de modă și stil, special pentru Bloggers Lan Party.

  1. Dresscode: ținută game casual sau cum îți place ție.
  2. Atunci când vă pasionează costumele, bring it on!
  3. Accesori diverse: le primiți la intrare, brățară/ecuson sau puteți folosi un inel carton de la paharul de cafea, cum am făcut eu. Se mizează pe creativitate. Mai jos imagini.
  4. Încălțăminte: comodă, te joci, cafea, țigară, știți voi traseul.
  5. Legat de cafea, din experiență vă spun că se bea multă. Nu știu cum, nu știu de ce. Așadar, poate alegeți să nu purtați alb. Just in case.
  6. Ca să arăți bine în poze, trebuie să fii cât mai relaxat. Eventual să câștigi un campionat.
  7. Distracția se întinde pe multe ore, de dimineață până seara. Ceea ce înseamnă că rujul scade proporțional cu numărul orelor petrecute. În jur de 10, de obicei.
  8. Pufi, mulți pufi. Pe care e greu să nu te întinizi. Așa că gândiți bine lungimea rochiilor, în caz că vă hotărâși să purtați una.
  9. Dacă vă place verdele, s-ar putea să primiți multe întrebări. O să aflați acolo de ce, păstrăm și surprize.

În rest, să aveți zâmbetul la voi și să vă simțiți bine. O să arătați minunat, fix așa! 🙂

Foto: Bloggers Lan Party

La final, mulțumirile merg către Toma și toată echipa BLP, care fac mereu o treabă genială și o atmosferă ca acasă! Până data viitoare, worry less and play your best cards!