Nothing has changed? De la prima ediție Webstock și până astăzi, nu s-a schimbat nimic! Aceasta este afirmația cu care Cristi Manafu a început cea de-a opta ediție Webstock – cea mai mare conferință de social media din țară.

Categoric, nici nu se pune vorba de așa ceva! Iar dacă ar fi să găsesc o replică pentru această afirmație, nu aș găsi alta mai potrivită decât cea a lui Andrea Rossini (Vodafone): “The only thing that has changed is everything!”. Iar noi nu realizăm cât de mult s-a schimbat lumea din jurul nostru.

Andrea Rossini

 Cornel de la Vunk este o surpriză plăcută în acest an la Webstock. A venit cu o poveste tare faină despre cum, timp de 4 ani, a fost impresarul trupei, sub pseudonimul de Paul. Un speech foarte bun, care aduce în atenție importanța poveștilor în viața oamenilor și succesul muzical în România.

Cornel Ilie

 Blogging How to section

Alex Negrea ne spune faptul că traficul pe blog devine din ce în ce mai greu de obținut în mod organic, în special pentru că Facebook tratează paginile drept companii. Așadar, pentru cât mai mulți vizitatori, succesul poate fi atins cel mai bine prin a deveni specialiști în temele promovate pe blog astfel încât să livrezi un conținut de calitate. Printre cele mai urmărite secțiuni se numără: tehnologie, fashion, food sau articolele “how to”. O altă recomandare este reprezentată de USABILITY. Pentru articolele de blog este necesară și o versiune mobile, care să mențină cititorul mai mult pe pagini, atunci când se conectează de pe telefon. Mărimea fontului pe blog (un font de 14-16 este recomandat în loc de 12), și dimensiunea fotografiilor sunt alte elemente importante pe blog, ce trebuie alese cu atenție. 

Alex Negrea