BLP 10

O să încep cu o apreciere subiectivă, dar pertinentă, zic eu, și anume că Bloggers Lan Party a devenit unul dintre evenimentele pe care le aștept cu drag pe parcursul anului, iar asta nu-i un lucru ușor de zis. Spun asta pentru că este a patra ediție la care particip și mă bucur să văd cum proiectul evoluează de la o ediție la alta, cum atmosfera devine din ce în ce mai interesantă și nu te mai lasă să pleci acasă, până seara târziu (party-urile de la Shoteria sunt greu de refuzat, vă zic). Ceea ce mă face să cred că evenimentul și-a atins obiectivul de fiecare dată, pentru că oamenii s-au simțit nu bine, ci foarte bine!

Bloggers Lan Party 10 

Cea de-a zecea ediție va avea loc sâmbătă, 5 martie, la Impact Hub, iar distracția se va întinde de dimineața până seara, așa cum ne-am obișnuit. Se anunță peste 100 de invitați, un premiu de peste 10.000 de lei, oferit de ASUS România și Republic of Gamers și alte surprize care să vă bucure sufletul de gamer.

Hai cu noi la #blpx!

Dacă ești pasionat de jocuri și vrei să îți petreci ziua de sâmbătă distrându-te cu noi, lasă-mi un comentariu în care să îmi spui care este jocul la care ai strâns cea mai mare gașcă de prieteni, iar vineri, ora 12:00, voi anunța câștigătorul, ales prin random.org.  Cum spuneam și dățile trecute, distracție să fie (trust me, it will be)!

Later edit: Câștigătorul este Andrei Radu Turcu, felicitări! 🙂 Revin cu un e-mail să discutăm mai multe detalii.

Bloggers Lan Party, ediția a 10-a (#BLPX), este un eveniment de gaming și socializare rezervat bloggerilor și cititorilor lor, susținut de ASUS România, Media Galaxy, Digi Net,Shoteria, Calif și Impact Hub. Partener media: Radio 21. Toate drepturile rezervate.