Nici nu se încheiase bine ediția cu numărul opt de Bloggers Lan Party și eu eram entuziasmată de următoarea ediție, de care știam că va fi cel puțin la fel de faină. Asta probabil și pentru că data trecută a fost una dintre edițiile în care nu am reușit să stau până la final, așa cum mă lăudam la #blp7, atunci când băieții începuseră să strângă jocurile, iar eu mai voiam un campionat de Mortal Kombat. Dar uite cum a trecut timpul și am ajuns la ediția a noua. Timpul trece repede, eu v-am zis. Am și dovada, na!

Blp8

Aventura începe sâmbătă, la Impact Hub, la ora 9:00 și nu se va termina până seara târziu, după multe campionate de jocuri și râsete (you’ll see it yourself). De data asta nu mă mai întreb cum o să fie ediția #blpa9 pentru că edițiile anterioare mi-au confirmat că, indiferent de tematică, atmosfera o să fie fix ce trebuie. Toma e de gardă, nici n-ar avea cum să fie o problemă. Iar când mai pui la socoteală o cameră întreagă de bloggeri care vin să se joace și să se distreze de dimineață până seara, când pe consolă, când pe PC, când la board games, e greu să refuzi o așa invitație. Așa că nu o să mai zăbovesc și o să trec direct la subiect.

meniu

 

Dacă ești pasionat de jocuri și vrei să îți petreci altfel ziua de sâmbătă, vino cu mine la #blpa9! Tot ce trebuie să faci este să răspunzi printr-un comentariu la întrebarea “Care a fost cea mai mare durată de timp pe care ai petrecut-o jucându-te?”, până diseară la ora 22:00, iar eu voi alege câștigătorul cu random.org. Stați cu ochii pe blog și pe adresa de e-mail, în cazul în care ați câștigat, pentru a discuta toate detaliile pentru sâmbătă.

Nu mai dau din casă de data asta, zic doar atât. Joc să fie!

Update: Câștigătoarea concursului este Cristina Lixandru. Voi reveni în curând cu toate detaliile. Ne vedem sâmbătă!

Bloggers Lan Party 9 (#BLPA9) este un eveniment Eventur susținut de HTC, Digi Net, MavenHut, Bitdefender Antivirus, Blizzard, ASUS, Native Box, Calif, UBER cu suportul Impact Hub.