Aventura Bloggers Lan Party 7 a fost prima din seria evenimentelor faine de gaming la care am ajuns si sper sa nu fie ultima. Acum sa va spun si de ce.

blp7

Photo credit: Alin Popescu

Ma gandesc ca daca acum vreo 2 luni mi-ar fi spus cineva ca o sa stau mai bine de 9 ore printre pasionati de gaming si o sa plec printre ultimii de acolo, sansele sa zic da ar fi fost mult spre minus. Si uite ca toata ziua si seara de sambata, 19 aprilie, m-au adus in situatie. Mai mult, nu doar ca mi-a placut, dar am luat bataie sanatoasa si m-am distrat in timpul asta.

blp7

Photo credit: Alin Popescu

Am pornit cu Mortal Kombat, am incercat Quake si apoi am ajuns la Team Fortress. Iar pentru ca reteta succesului e consecventa, pana la final am avut si 3 victorii la Mortal Kombat, cu personajul Mileena. Ce putea fi mai bine de atat?

Blp7

Photo credit: Alin Popescu

Sa te joci e egal cu sa te distrezi. Indiferent de varsta. Asta am invatat in fiecare moment la Bloggers Lan Party 7 pentru ca intalnirea cu peste 30 de pasionati de gaming, bloggeri si cititorii acestora, a fost cel mai bun exemplu ca weekend-urile trebuie petrecute cu oameni faini, pasionati si care isi doresc sa iasa din case si sa socializeze, sa se relaxeze si sa uite de ziua de luni care urmeaza.

blp7

Photo credit: Alin Popescu

Am avut o zi plina de voie buna, cele mai bune jocuri si device-uri care nu ne-au lasat sa pierdem vremea si care ne-au incantat cu cea mai rapida conexiune de Internet din Romania. Iar atmosfera i-a tinut pe jucatori pe scaune mult timp, uitand sa se mai ridice minute la rand pana seara tarziu.

Multumesc Pandutzu pentru invitatie si la mai multe editii faine #blp!

Bloggers Lan Party 7 este un eveniment Eventur susținut de Digi Net, Manvenhut, Bitdefender Antivirus, Logitech și Likeit, cu susținerea Impact Hub.