Săptămâna trecută vă povesteam despre plecările spontane de care nu m-aș lipsi, dacă timpul mi-ar permite. Pur și simplu, fără destinație, doar cu geanta pe umăr și biletele în mână. M-a fascinat întotdeauna lucrul ăsta și mi-a părut rău că nu mi-am rezervat mai mult timp pentru mine să las totul în stand-by câteva zile.

Și uite cum se face că, ieri, m-am bucurat să aflu că a fost lansat și la noi un nou concept de vacanță – Blind Holiday – de către cei de la Paralela 45. Care, ce credeți? E fix vacanța visurilor mele, de care vă tot vorbeam. Ideea e pe cât de simplă, pe atât de faină. Îți alegi oferta online în care sunt prezentate numărul de nopți de cazare, numărul de stele pe carele are hotelul, tipul de masă, transportul cu avionul, transferuri, taxele de aeroport și intervalul  de plecare. Iar de aici, începe aventura!

Nu cunoști destinația în care vei ajunge, nici ziua de plecare. Iar asta e partea mea preferată. Cum ar fi ca mâine să aflați că în două zile plecați în vacanță și că doar în momentul în care ajungeți în aeroport veți ști destinația exactă spre care vă îndreptați?

Pentru mine, e situația perfectă. Worry less, travel more. Iar referitor la bagaje, și aici it´s a win-win situation. Contrar aparențelor, e momentul în care o să pui în geantă lucrurile de care știi sigur că nu te poți lipsi. Iar atunci, o să te gândești de două ori înainte dacă e bine ca bagajul tău să depășească 20 de kg (să nu ne ascundem după deget, dragelor smile emoticon).

E una dintre veștile faine pe vara asta, așa că, nu aveam cum să nu o împart cu voi. Iar, dacă sunteți la fel de avari după călătoriile spontante, fără planificări minuțioase, ci pur și simplu go with the flow and with the one you love, nu vă sfiiți să vă rupeți de rutină și bucurați-vă de voi. Aici găsiți tot ce trebuie, adică ofertele pe care le doriți. Mai departe, lăsați-vă surprinși! Și nu uitați să zâmbiți, doar plecați în vacanță!  smile emoticon

holiday