O parte dintre cei care participă la Bloggers Lan Party sunt gameri care devorează cu plăcere jocurile pe consolă sau PC. Sunt pasionați care vin să se joace și să câștige pentru că merită datorită timpului și dedicării oferite jocurilor pe care le îndrăgesc. Îi admir de fiecare dată pentru pasiunea lor și mă bucur să văd bucuria unui câștigător după lupte strânse în campionate. Dar, în același timp, mă bucur să văd oameni care vin să se distreze indiferent de jocuri, competiții, victorii sau înfrângeri. Amatori care prețuiesc clipa și zâmbetul mai presus decât orice și pe care le împărtășește mereu cu ceilalți.

blpa9 Photo: Dan Pandrea

Am câștigat pentru că am pierdut la#blpa9. Am câștigat bucuria de a mă uita dincolo de abilitățile și experiența specifice jocurilor. Iar de data aceasta am ajuns până în sferturi la campionatul de MK. Și nu cred că aici încape  vorba de coincidențe. M-am jucat, am câștigat când am meritat, iar restul a fost voie bună. Am câștigat o sâmbătă frumoasă și liniștită, cu toate că 12 ore m-am fâțâit continuu.

Iar pentru asta aș renunța la multe sâmbete. Pentru oamenii frumoși și atmosfera de #blp.

Să vină cât mai multe ediții că-s sănătate pentru suflet, în haosul zilelor aglomerate în care uităm cine, cum și ce ne face bine.

Jocuri au fost multe. Ore și mai multe. Oameni care s-au simțit bine, sunt sigură că de la primul la ultimul.

Iar pentru asta nu a contat dacă ești Fashion Blogger, dacă ești pasionat de fotografie, muzică sau sport.

“Bloggers Lan Party e despre oameni”. Mi-a plăcut ideea asta pe care am testat-o cu succes la fiecare ediție și o să închei cu ea, la fel ca data trecută. Pentru că până la urmă, oamenii sunt laitmotivul #blp. Iar asta e frumusețea lui.