Să începem, așadar:

1. Una dintre ideile care mi-au plăcut în această ediție a fost inițiativa de a crea un album cu oamenii care trec pragul conferinței. E o ocazie bună pentru a anima un eveniment, iar, la final, să te regăsești printre cei care au luat parte la cea mai mare conferință de social media din România, e un sentiment fain. Întregul album Humans of Webstock este tare interesant, mai ales pentru că a surprins diferite stări de spirit ale oamenilor, care demonstrează că cei prezenți chiar s-au simțit bine. WeFreeze Studio a făcut o treabă bună, așa că merită să intrați să vedeți toate pozele.

HoW

2. Cea de-a opta ediție a adus cele mai multe activări de brand, ceea ce a ținut lumea în priză pe tot parcursul zilei, în pauzele dintre conferințe, iar asta a fost un plus, fără dar și poate. Coca-Cola a adus muzică în cabina dedicată fotografiilor, Bitdefender a provocat participanții să își scrie hashtag-ul care îi reprezintă, Staropramen a umplut paharele pe măsură ce scriai (așa că mai întâi trebuia să curgă inspirația dacă voiai să bei), McDonald’s a adus zâmbete prin selfiu-rile de la stand, McVitie’s ne-a introdus în lumea british și a misterelor datorită lui Sherlock Holmes și a decorului spectaculos, iar la HP atmosfera de festival te cucerea de la prima vedere.

McVitie's

HP Fest

 

3. De la prima și până la cea de-a opta ediție Webstock, lucrurile în online chiar s-au schimbat! Iar Andrea Rossini (Vodafone) avea mare dreptate când spunea că “The only thing that has changed is everything!”. Pe lângă asta, m-am bucurat să aflu faptul că Vodafone România are cea mai bună rețea 4G din Europa, clasându-se și pe locul doi în lume, iar cu asta ar trebui să ne mândrim.

4. Nu există o rețetă de succes pentru a aduce trafic pe blog, însă, atunci când ajungi specialist în temele despre care scrii, șansele sunt destul de ridicate pentru că livrezi un conținut de calitate la care lumea se va întoarce. Utilitatea, consecvența se adaugă bineînțeles la cele necesare celor care doresc să aibă un blog vizibil.

Cristian China Birta

5. Webstock este unul dintre evenimentele pe care le încadrez în categoria “despre oameni”. Oamenii care stau în spatele brandurilor, blogurilor și agențiilor. Iar Webstock îi aduce aproape pe acești oameni pentru a se cunoaște și pentru a lega colaborări care să facă lumea online-ului mai productivă și frumoasă!

Cabral

Să ne vedem cu bine la anul, #humansofwebstock!

Photo: Facebook.com/Webstock