De mult timp vanez conferinta Webstock si tare mult mi-am dorit sa ajung la cel mai fain eveniment  legat de social media de la noi. Asa ca, daca tot e prima oara cand merg, mi-am facut curaj sa merg cu toate panzele sus, si nu oricum, ci in calitate de Blogger Acreditat la Webstock 2014
 
Urmeaza o zi furtunoasa de experiente, cu cei mai buni oameni din domeniu, pe care de abia astept sa ii intalnesc si sa ii ascult. Cea de-a saptea editie Webstock va avea loc pe 26 septembrie la JW MARRIOT BUCHAREST GRAND HOTEL si promite multe conferinte dedicate noutatilor din social media si tehnologiilor ce o insotesc. In afara conferintelor, vor avea loc si Premiile Webstock, in cadrul carora cele mai interesante proiecte si campanii in social media autohtone, din ultimul an, isi vor gasi rasplata. 
 
Pentru cei care vor sa se inscrie in cursa pentru Premiile Webstock perioada de inscriere este 15 iulie – 1 septembrie 2014, iar tot ceea ce trebuie sa faceti este sa completati formularul online pe care il gasiti aici. Dupa ce proiectul va trece de preselectia din 3 – 8 septembrie, mai ramane doar un singur pas, jurizarea finala, ce se va desfasura intre 9 – 19 septembrie. 
 
Cele 12 categorii ce va asteapta pentru inscrieri sunt: Publishing, Utility, Visuals, Blogging Campaigns, Special Projects, Mobile applications, Corporate Blogs, Innovations, Social Campaigns in online si Video Blogging.
 
Acestea fiind spuse, pasionatii de social media, ridicati manutele pe tastatura si luati invitatia la Webstock, direct de pe site! Va fi o zi in care va ploua cu idei geniale de campanii online, in care ne vor trazni cei mai buni specialisti din tara si la sfarsitul careia vom pleca mai mult ca sigur cu multe sfaturi de carat in brate pentru inca un an.
 
Si ca sa putem lua cat mai multe, va astept sa le luam impreuna, pe 26 septembrie!