De multe ori m-am gandit ca oricat ai incerca sa vorbesti despre relatii e mult de trancanit. Si firul se imparte in 1000 si oricum ai aborda subiectul, intotdeauna e loc de un “dar” si de un “poate”.

Asa ca am ocolit subtil si elegant tentatia de a scrie despre un amalgam de sentimente care se interpun intre randurile unei asemenea discutii. Pana cand am ajuns la gandul ca totul in relatie s-ar putea rezuma la… cafea!

Prima intalnire iti porneste relatia la… cafea. De cele mai multe ori.

Iesim sa ne cunoastem mai bine la o cafea. Iesim sa ii cunoastem prietenii sau prietenele lui la o cafea. Iesim sa ne povestim ce am mai facut zilele trecute la o cafea. Iesim sa discutam, in tonuri grave, despre ce ne-am certat ultima oara la o cafea. Iesim sa discutam despre relatia noastra la o cafea. Iesim sa vorbim despre ce s-a schimbat intre noi la o cafea. Iesim pentru ultima oara la o cafea ca indragostiti si iesim pur si simplu data viitoare ca prieteni la o cafea.

Iar ciclul de viata al relatiei se tot reia, urmand aceiasi pasi. Si in momentul ala, ce mai ramane intre noi? Doar o simpla cafea?

image