Da! Unele dintre cele mai misto poze pe care le-am facut au fost in bucatarie, iar articolul asta o sa fie destinat unui loc mai putin obisnuit pentru pozele de make-up. De ce? Pentru ca se poate. Pentru ca e usor, accesibil si oricine poate sa o faca. Va las pe voi sa decideti daca rezultatul a fost pe masura.

Mi s-a intamplat de foarte multe ori sa gasesc o tinuta, un machiaj sau un mod de a-mi aranja parul si sa imi para rau ca nu am putut sa pastrez imaginea respectiva, sa o pot reproduce fix la fel si alta data, fie sa o pot impartasi celor care merg in acelasi stil si cauta inspiratie. Asta si pentru ca cele mai bune idei vin adesea atunci cand te astepti mai putin sau atunci cand nu ai timp. Asa ca, zilele trecute am zis ca e momentul sa schimb asta si sa fac niste poze acasa, in bucatarie, pentru ca… acolo era cea mai buna lumina!

Am pus-o pe Alexandra sa isi ia aparatul si am zis ca nu plec nicaieri pana nu ies niste poze faine cu spectacolul in miniatura pe care il crease (reflexiile alea nu aveau cum sa nu iti faca privirea un spectacol pe care sa il savurezi cu placere). Zis si facut. Doar ca nu prea iesea ce trebuie intr-un spatiu fara lumina. Asa ca ne-am mutat frumusel acolo unde ne simteam cel mai bine (dulciuri la discretie, cum sa nu iubesti incaperea aia?). Rezultatul? E fix mai jos. Concluzia? Mergi dincolo de obstacole si fa mereu ceva bun din ele!

make-up

make-up

make-up

make-up

make-up

 Make-up artist and foto credit: Alexandra Neatu