Weekend-ul trecut a fost unul dedicat pasionatilor de tot ceea ce inseamna moda, stil si frumusete pentru ca pe parcusul a trei seri s-a desfasurat Bucharest Fashion Week – SPRING 2015. Editia din aceasta primavara a cuprins un show cu peste 30 de colectii atat din spatiul european, cat si din Asia, Africa sau America, care a surprins publicul cu eleganta, rafinament si mai ales, diversitate cromatica.

 

Bucharest Fashion Week

BFW 2015 Spring

Veet & Scholl mi-au lansat invitatia de a-i vizita in cadrul evenimentului si de a urmari colectiile care isi propun sa celebreze arta vestimentara intr-un spectacol fabulos de moda, asadar nu puteam lipsi de la o asemenea sarbatoare a fashion-ului si a zonei de styling sau beauty, aduse din cele mai importante zone ale lumii.

Veet & Scholl

Iar pentru ca orice tinuta trebuie neaparat insotita de o piele fina si hidratata, iar vara ne bate la usa, cei de la Scholl s-au gandit sa ne pregateasca cu noua gama Scholl Velvet Smooth, care muta ritualul de frumusete de la salon la noi acasa pentru a avea talpi catifelate intr-un timp cat mai scurt scurt si cu cat mai putin efort.

Scholl

Scholl

Asadar, pentru aceasta primavara, Scholl Velvet Smooth ne pune la dispozitie Pila electronica cu diamante de cristal pentru a elimina pielea ingrosata, iar pentru hidratare Crema Hidranta de zi care se absoarbe in piele in mai putin de 60 de secunde, fie Crema de noapte cu hidratare timp de 24 de ore. Pentru o hidratare intensa, dupa utilizarea pilei electronice poate fi folosit si Scholl Velvet Smooth Gel emolient deoarece acesta are si rolul de a relaxa picioarele, mai ales dupa o zi tensinonata in cate ati purtat in permanenta tocuri. Eu am ales sa combin la final si Serul Intens Hidratant fiindca in ultima perioada pielea mea a fost destul de uscata si avea nevoie de cat mai multa hidratare.

In completare, Veet aduce pachetul pentru finetea pielii cu nelipsitele benzi de ceara depilatoare sau Depilatorul electric cu ceara – Easy Wax, pe baza de ceara naturala, care asigura o piele fina pana la patru saptamani de la utilizare. Ca intotdeauna, Veet vine si in ajutorul celor dintre voi care sunt on the run cu crema depilatoare pe baza de Aloe Vera si Vitamina E care va salva rapid si usor orice zi aglomerata.

Veet

Veet

Dragelor, voi cum va pregatiti pielea pentru sezonul cald si ce produse folositi?