Bravecut

Photo: Alex Bărbulescu

Este prima oară când am avut curajul să optez pentru o tunsoare atât de scurtă, iar asta datorită campaniei VIEȚI ÎMPLETITE, campanie realizată de Fundația Renașterea. O campanie care vrea să ajute femeile bolnave de cancer și să le redea încrederea prin crearea unor peruci din păr natural. Ideea campaniei este una pe cât de simplă, pe atât de frumoasă. Oricine poate dona 15 cm din părul natural, pentru confecționarea perucilor, fie poate dona bani pentru realizarea acestora, care sunt foarte costisitoare (prețul pornește de la 800 RON pentru o perucă).

Ideea lor m-a prins de când am văzut primul articol, așa că pentru prima oară nu am mai stat pe gânduri și am sunat pentru o programare. Nu m-a interesat foarte tare forma părului, în urma tunsorii, însă cei de la Beauty District, care s-au alăturat campaniei cu ședințe gratuite pentru realizarea tunsorii și recoltarea părului, au făcut o treabă minunată, iar rezultatul a fost peste așteptările mele.

Dincolo de promovare, vizibilitate și tot PR-ul care vine la pachet, este vorba despre oameni. Oameni care ajută și care sunt ajutați , iar pentru asta mi-am dorit ca acest articol să ajungă la cât mai mulți dintre voi. Un gest mic care pentru femeile afectate de cancer înseamnă enorm și care nu are nevoie de cuvinte prea multe.

Așadar, haideți să dăm o mână de ajutor! Dincolo de un fizic frumos, avem nevoie și de frumusețe interioară, iar asta nu ține cont de o tunsoare mai lungă sau mai scurtă. Să nu uităm că frumusețea e un dar care trece dincolo de modă și standarde. Tot ce ne lipsește este curajul de a face o schimbare, pentru o cauză care merită din plin.

Procedura e simplă: sunați pentru o programare la unul dintre saloanele Beauty District, realizați tunsoarea, donați părul. Simplu, frumos și de ajutor. Să fim frumoase, doamnelor, cu totul!

Mai multe detalii despre campanie aici.